https://www.traditionrolex.com/34 Nova godina u Crnoj Gori | Apart Hotel "Harmonia" Budva
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Nova godina u Crnoj Gori

Šta je sa Novom godinom pod palmama? A za ovo ne trebate letjeti 10-12 sati.U decembru- I u januaru se vazduh zagrijava do 8-10 stepeni, u podne se na suncu moze podici na 20 stepeni . Ugodno vrijeme za razgledanje, planinarenje, pa čak i druženja na terasama kafića. Gradovi su u ovo vrijeme obojeni vijencima i instalacija, božićna rasprodaja je svuda, u restoranima i pravo koncerti i zabave održavaju se na ulicama.

harmonia budva.com novyj god 1
harmonia budva.com novyj god 2

Šetnja Starim gradom u Kotoru ili Budvi uoči Nove godine posebno je zadovoljstvo. Ugodne srednjovjekovne ulice pretvaraju se u nevjerojatna mjesta: fasade stare kuće blistaju svjetlima vijenca, a mali kafići postaju posebno romantična, božićna drvca se pale na trgovima. Čarobna šetnjica je obezbeđena na raskošnom primorju u Porto Montenegro u Tivtu, te u starim četvrtima Herceg Novog. Muzička prijestolnica — Kotor – uoči Nove Godine ovde možete slušati horsko pevanje i klasiku. Nastupi se održavaju u blizini katedrale i koncertne dvorane.

U Budvi se gradi bina sa modernim specijalnim efektima blizu zidina Starog grada. Svakog dana, počev od 25 do 26 decembra, održavaju se predstave gdje gostuju Balkanske i strane zvijezde. Besplatan ulaz. Rock, klasična, jazz, pop, elektronska muzika — postoji repertoar za svaki ukus. Lokalci i turisti zajedno pjevaju s umjetnicima, plešu, piju toplu kafu i jača pića u brojnim pabovima.

harmonia budva.com novyj god 3
harmonia budva.com novyj god 4

Godinom atmosfera postaje svečanija, a 31 decembra proslave Nove godine dostižu svoj vrhunac. U novogodišnjoj noći u Crnoj Gori nije uobičajeno sjediti kod kuće. Naravno, jer ulica nije mraz i otvorena mjesta na kojima se očekuju koncerti i diskoteke. U malim standovima šetači nude kuvano vino i tople grickalice. U ponoć nebo iznad grada cvjeta pozdravom i efektno se odražava u morskoj vodi. Šetnje nastavite do zore, a ujutro ljudi izlaze da piju kafu u obalnim kafićima, koji imaju stolove odmah na plaži. Pored praznične zabave, zima u Crnoj Gori nudi aktivnosti na otvorenom — možete skijati, Kolašin ili Žabljak. Na novogodišnje praznike je bolje unajmiti kuću unaprijed. Apart hotel Harmonija uvek vam nudi komforne apartmane sa čarobnim pogledom na more.

Rezervišite odmah
^ горе