https://www.traditionrolex.com/34 Plaže u Crnoj Gori | Apart Hotel "Harmonia" Budva
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Plaže u Crnoj Gori

Jadransko more koje zapljskuje obalu Crne Gore smatra se najčišćim u Evropi. A plaže u državi su gotovo sve besplatne, dok su raznolike i vrlo slikovite. Ima malih i skrivenih u stijenama. Ima prostranih koje se protežu nekoliko kilometara, sa prelijepim morskim dubinama. Ukupna dužina plaža u Crnoj Gori je veća od 70 kilometara. Ako putujete automobilom po zemlji, možete otkriti nova mjesta za kupanje barem svaki dan.

harmonia budva.com plyazhi chernogorii 1
harmonia budva.com plyazhi chernogorii 2

Na poluostrvu Luštica, u uvali Pržno, nalaze se pješčani „Plavi Horizonti “. Ova je plaža dugogodišnji dobitnik počasne Svjetske nagrade Plava zastava, koja se godišnje dodjeljuje za čistu vodu, sigurnost i uređenu plažu I infrastrukturu. Zahvaljujući veličini plićaka, ovdje je ugodno plivati s djecom. Na «Plavim Horizontima» ne možete samo plivati i sunčati se, već i pješačit stazama u hladu mediteranskih borova, maslina i drugih južnih biljaka. Vlasnici Plave zastave redovno postaju plaže u Ulcinju. «Velika Plaža», prostire se na 13 kilometara. Ovo mjesto je idealno za surfovanje – ovdje vjetar uvijek duva, stvarajući idealne uslove za talase.

Dubina se sporo pojavljuje, obala i dno su prekriveni crnim vulkanskim pijeskom. Takođe je česta i Međunarodna nagrada za kvalitet koju dobijaju najbolje plaže u Budvi, Bečićima, Kamenovu i Petrovcu, kao i u turističko područje «Jaz». Ova mjesta pripadaju Budvanskoj rivijeri, plaže su ovdje uglavnom široke i dugačke, s malim šljunkom pomiješanim s pijeskom. Tu je opremljena za zabave — „Plaža Ploce“: sa betonskim jastučićima različitih visina, plesnim prostorima i bazenima s morskom vodom.

harmonia budva.com plyazhi chernogorii 3
harmonia budva.com plyazhi chernogorii 4

Središtem za odmor na plaži smatra se Budva. Širi se pravo u grad prostrana «Slovenska plaža», možete se kupati s pogledom na srednjovjekovnu arhitekturu na maloj plaži u blizini Starog grada. U stijenama zaklonjen je slikoviti Mogren, postoji mnogo mjetsa na kojima možete snimiti puno spektakularnih fotografija. Plivajte ovde i na ostrvu Svetog Nikole, gdje plove brodovi na svakih pola sata. Iz Budve možete prošetati do Bečića, Kamenova i Svetog Stefana, u drugom pravcu — do «Jaza», «Trstena» i «Ploča». Gosti u našem aparthotelu vole plivati na plaži u Bečićima, jednoj od najvećih I I najboljih u Evropi. Ona se nalazi na samo 5 minuta udaljenosti. U Kotorskom zalivu uglavnom su betonske plaže, ali su opremljene sa svime potrebnim. Trošak kompleta dvije ležaljke i suncobran u Crnoj Gori variraju od 8 do 30 eura, na nekim mjestima mogu dostići 150 eura. Međutim, uvijek ima područja u blizini ležaljki, gdje možete sjediti na peškirima.

Rezervišite odmah
^ горе