https://www.traditionrolex.com/34 Šta treba raditi u Crnoj Gori | Apart Hotel "Harmonia" Budva
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Šta treba raditi u Crnoj Gori

U turističkoj zemlji sve je stvoreno tako da gosti mogu uživati da provodeći vrijeme. Nakon kupovine i sunčanja, gosti odlaze da jedu, zabavljaju se i stiču nova iskustva. Izbor zabave u Crnoj Gori je veliki — kafići i restorani su na svakom koraku, noćni klubovi i kazina. U planinama vas čekju rafting i druge ekstremne avanture. Možete da se vozite na sniježno bijeloj jahti, lovite na otvorenom moru, idete na lokalni odmor ili festivale. Za djecu postoje vodeni parkovi i atrakcije sa igrama na otvorenom.

harmonia budva.com aquapark
harmonia budva.com top hill

Za bogat noćni život morate ići u Budvu. Na Slovenskoj Obali – na šetalištu uz more — ljeti diskoteke ne prestaju. Ovo je glavno mesto za zabavu zemlji. U planinama iznad Budve noćni klub Top Hill blista laserskim snopovima. bazeni za pjena zurke. Ovde, pored TOP HILL kluba se nalazi vodeni park na otvorenom. Drugi se nalazi u Bečićima, na 10 minuta hoda od Budve. Zimi vodeni parkovi ne rade, diskoteke postaju manje, ali život ne prestaje. U kafićIma I restoranima nastupaju Balkanske zvijezde Srpske i strane.

Ako želite intelektualnu zabavu, možete ići na predavanja i izložbe koje organizuju učesnici dijaspore ruskog jezika. Sportske aktivnosti u Crnoj Gori nisu ograničene na planinarenje i rafting na prelijepim rijekama. Ljubitelji obuzdavanja talasa mogu otići u Ulcinj — tamo probajte kitesurfing. U Budvi postoje ronilački centri. U nacionalnim parkovima iznajmljivanje bicikala. Od ekstremne zabave — paraglidinga i vožnja zip linijama, žičarama preko planinskih klisura. U avantura parkovima možete prošetati užadnim stazama između drveća, postoje rute za decu i odrasli.

harmonia budva.com paraplane
harmonia budva.com sarnival

Zimi skijališta «Kolašin» i „Žabljak“, gde se pored skija i snovboarda, gostima nude sanke, klizaljke, motorne sanke i snežne patike. Pogledi okolo su nezaboravni. Crna Gora je domaćin tematskih praznika i festivala tokom cijele godine. Letnje doba otvara se šarenim budvanskim karnevalom, a sledi Bokeljska i Petrovačka noć, Dan Širun i mnogi drugi svetli događaji. Posle se slavi maslinijada i Kaštanijada – uživajte u svježim maslinama i pečenim kestenom. Zimi Kotorski karneval, Festival vina i ukljeve gde možete probajte ribu iz Skadarskog jezera. Proljeće je dočekano sa festivalom Mimoze. Zabava u Crnoj Gori može se pronaći za svaki ukus. A ako se odlučite za odmr u Apart- hotelu Harmonija u srcu Budvanske rivijere, utisci će definitivno biti nezaboravni. Ugodni apartmani sa fantastičnim pogledom čekaju na vas.

Rezervišite odmah
^ горе