https://www.traditionrolex.com/34 Kako putovati po Crnoj Gori | Apart Hotel "Harmonia" Budva
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Kako putovati po Crnoj Gori

Malena zemlja s površinom od samo 13.812 km² može se preći u jednom danu. Željeznički saobraćaj u Crnoj Gori nije razvijen, na obali nema vozova. Ali Je dobro organizovan autobuski prevoz. Javnim prevozom možete doći do gotovo bilo kojeg kraja zemlje. Spaja putnu mrežu na čitavoj teritoriji države, tako da je glavni način da se dođe autobusom ili automobil. Putevi u Crnoj Gori su kvalitetni, glatki, ali na mjestima u planinama složeni, pa čak i opasni. Zimi se u nekim krajevima kreću lancima natočkovima.

harmonia budva.com kak peredvigatsya transport 1
harmonia budva.com kak peredvigatsya transport 2

Putovanje oko zemlje je najpovoljnije iz Budve. Grad je smješten u središnjem dijelovima obale, tako da je udaljenost prema granicama jednaka. Pored toga, tu je razvijeno transportno čvorište. Od autobuske stanice budvanskih minibusa I autobusi se krecu po Crnoj Gori. Cjenovik zavisi od udaljenosti, obicno je od 1 do 10 eura. Nabavite red vožnje bilo za koje naselje i unaprijed možete kupiti kartu na web mjestu www.busticket4.me.

Gradovi i sela na obali mali su, tako da ovdje nema gradskih autobusa. Morate se kretati pješice ili taksijem oko naselja. Cijene taksista su kilometar oko 1 euro. Troškovi međugradskog prevoza nisu različiti. Na primjer, prevoz do Budve sa aerodroma u Tivtu koštaće najmanje 25 eura. Za dan iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori traže u prosjeku 20-30 eura tokom vansezone I Usred ljetnog odmora 40-60 eura. U gradovima ima nekoliko parking mjesta, a mnoga od njih se plaćaju. Vozom se možete voziti od glavnog grada Crne Gore Podgorice, do gradova Nikšić, Bijelo Polje I primorski Bar.

harmonia budva.com kak peredvigatsya transport 3
harmonia budva.com kak peredvigatsya transport 4

Pomorski prijevoz predstavljen je trajektom i brodom u Kotoru. Trajekt prevozi ljude i automobile između sela Lepetani i Kamenari, koje omogućava da skratite put od Tivta do Herceg Novog za 30 km. Brod kreće između luke Tivat i Herceg Novi.

Rezervišite odmah
^ горе