https://www.traditionrolex.com/34 Zima u Crnoj Gori | Apart Hotel "Harmonia" Budva
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Zima u Crnoj Gori

Da biste proveli toplu zimu, nije potrebno letjeti kroz pola svijeta u Aziju. Na na Jadranu nema mraza, snijeg pada svakih nekoliko godina, temperatura vazduha čak i u januaru može preći 20 stepeni. Zima u Crnoj Gori će se svidjeti onima koji ne vole sunčane tropske vrućine i željeli bi provoditi vrijeme u Evropi. Za ugodno vrijeme i bez gomile turista, dobro je za istraživanje srednjovekovnih znamenitosti, pođite u planine, polako istražujte državu.

harmonia budva.com zima v chernogorii 2
harmonia budva.com zima v chernogorii 1

Cijene su niže nego u srednjoj Europi, ne postoji jezička barijera, avionske karte su jeftine, a doletjeti iz Moskve treba samo oko tri sata. Sezona plaže u Crnoj Gori završava se krajem oktobra. Nema ljetnih prometnih gužvi, a na plažama ima puno slobodnog prostora. Plivali ste u Crnoj Gori često ranije sredinom novembra? Voda od decembra do marta je 15-16 stepeni, ali sunce u lijepim danima peče kao i ljeti pa se sunčaju ovde tokom cele godine. Nakon plaže možete otići na snježne vrhove — vozite se dalje na skijanje i snowboarding. U zemlji postoje dva skijališta — Kolašin I Žabljak. Zimovanje u Crnoj Gori dobar je razlog za istraživanje Evrope. Može biti jeftino letjeti za Austriju, Njemačku, Francusku, koje su vrlo blizu. Pođite trajektom do Italija, automobilom, pa čak i autobusom doći do Hrvatske, Srbije, Albanije i drugih susjedne države.

Registrirajte se kod turističke organizacije i uplatite naknadu u roku od 24 sata od dolaska u zemlju. Ali ako bar unajmite kuću pola godine, a na osnovu notarsko ovjerenog ugovora uplatite turističku naknadu I nema potrebe da se registrujete. Cijene kuća padaju van sezone i ostaju niske do maja. Jeftine apartmane možete naći u bilo kojem selu na obali. Međutim u malim gradovima život se može činiti dosadnim — gotovo da nema ljudi na ulicama, kafići su često zatvoreni I radnje rade samo nekoliko sati dnevno.

harmonia budva.com zima v chernogorii 3 scaled
harmonia budva.com zima v chernogorii 4

Zimi vam neće biti dosadno u Budvi — turistički centar Crne Gore. Uvek je gužva ovde na šetalištu, sa tim nema problema Rade kafići, restorani, kockarnice i mnogi noćni klubovi tokom cijele godine. Uz to, odavde je pogodno putovati po zemlji, jer se grad nalazi u središnjem dijelu obale i glavno je prometno središte. Zimi se možete udobno smjestiti u apart-hotelu «Harmonia» koji se nalazi u živopisnom uglu na granici Budve i Bečića. Apartmani imaju sve što vam je potrebno za život, uključujući internet i tv.

Rezervišite odmah
^ горе