https://www.traditionrolex.com/34 Odmor u Crnoj Gori - koji grad odabrati | Apart Hotel "Harmonia"
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Odmor u Crnoj Gori - koji grad odabrati

Mali gradovi se protežu uz obalu Crne Gore I idealno uklapaju jedan u drugi. Divan krajolik pruža se bilo gdje u blizini mora, mada u dubinama zemlje neće biti ništa manje impresivno. Odmarališta razlikuju udaljenostnod aerodroma, vrste plaža, broj mjesta za zabavu. I cijenevariraju, ali ne značajno. Odmor u Crnoj Gori može biti miran i miran ako odaberite malo selo udaljeno od turističkih centara. Ili možda dinamičan sa bogatim noćnim životom. Dio Jadranskog mora koji zapljuskuje obalu Crne Gore opkoljen je planinama u Kotorskom zalivu. Ljubiteljima antičke arhitekture svidjet će se ovdje — primorska sela izgrađena srednjovjekovnim vilama, hramovima i tvrđavama.

harmonia budva.com otdyh v chernogorii 1
harmonia budva.com otdyh v chernogorii 2

Veliki gradovi- Razmatraju se Kotor, Risan, Herceg Novi i Tivat. Uvala je nevjerojatno lijepa, ali ovdje ne možete videti otvoreno more. Ovdje nema prostranih plaža, na kojima se možete kupati, vec uske šljunčane obale ili nasipi opremljeni ljestvicama. Jedan od dva aerodroma zemlje smješten je u Tivtu, do centra Kotora — ne više od 20 minuta automobilom. Ako letite u Crnu Goru na odmor, onda ćete najvjerovatnije ovdje sletjeti.

Do naselja Kotorskog zaliva može se doći od 30 minuta do sat vremena.Najdalji grad na obali od zračne luke je Ulcinj. Nalazi se na jugu Crne Gore, blizu granice sa Albanijom. Područje je poznato po Velikoj plaži od 13 kilometara. s crnim vulkanskim pijeskom. Mjesto koje su odabrali surferi Crnu Goru često biraju oni koji odlaze na godišnji odmor s djecom. Od Tivta do Ulcinja moze se doći za oko sat i pol autom i do 2,5 sata autobusom, ako je ruta sa transferima. 20 km sjeverno je još jedan veliki obalski grad -Bar. Postoji stari grad netaknut civilizacijom, luka sa trajektom do Italije.

harmonia budva.com otdyh v chernogorii 3
harmonia budva.com otdyh v chernogorii 4 scaled

Najbolji odmor u Crnoj Gori zagarantovan je u Budvi i okolnim mjestima koje. Zajedno cine Budvansku rivijeru, najviše “plaža” i najljepse pozicioniran region zemlje. Odatle je, iz samog središta obale, prikladno putovati kroz cijelu Crna Goru Odmor će ovdje biti raznolik i sadržajan. U Budvi je život u punom jeku I danju i noću postoje vodeni parkovi, spa centri, noćni klubovi i kockarnice. U gradu I okolici postoje brojne istorijske i kulturne atrakcije. Do aerodroma u Tivtu se može doći za samo 20-25 minuta, isto toliko do Kotora. Da biste uživali svi u zabavama grada i istovremeno da se ne umorite od buke i gužve, odlučite se opustiti Aparthotelu «Harmonia» u mirnom predjelu između Budve i Bečića. Sa terase apartmana sa kojiih možete posmatrati uvalu sa Starom gradom i prekrasnim planinskim

Rezervišite odmah
^ горе