https://www.traditionrolex.com/34 Skijaški centar Kolašin | Znamenitosti | Apart Hotel "Harmonia"
Bukirati online

Garantovano zakazivanje

bez provizije agenta

x
Pišite nam
Pošaljite
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranam.
x
Получить презентацию проекта
Vaši podaci neće se koristiti za slanje promotivnih ponuda ili za prijenos trećim stranama.

Skijaški centar Kolašin

Ono što iznenađuje je Crna Gora — zimi na obali palmi i do +20, ali vrijedi otići na sjever zemlje i možete doći do pravog skijališta. Ugodan grad u alpskom stilu okuplja ljubitelje vožnje od snežnih padina od decembra do aprila. Kolašin je smešten u jednom od najčišćih delova Evrope, okružen drevnim šumama Nacionalnog parka Biogradska Gora. Vožnja automobilom iz Budve traje oko 2 sata, autobusom — 3-3,5 sati. Putovanje iz drugih primorskih gradova neće biti puno duže.

harmonia budva.com gornolyzhnyj kurort kolashin 0
harmonia budva.com gornolyzhnyj kurort kolashin 2

Maksimalna visina na koju se možete popeti ovde je 2.035 metara. Staza se otvara iz ski centra «Kolašin 1600». Malo niže je centar «Kolašin 1450» sa maksimalnim usponom na visinu od 1973 metra. Staze su opremljene žičarom, među kojima je i jedna za decu. Snežni pokrivač u Kolašinu dostiže i tri metra. Kad nema dovoljno snega, na padinama se lansiraju topovi. Oprema i odeća mogu se iznajmiti, početnici mogu koristiti usluge profesionalnih instruktora.

Alpsko skijanje i snovboard nisu jedine atrakcije letovališta. Ovde takođe možete ići na trčanje na skijama, klizanje na ledu, sankanje, vožnju snegom, sankanje. U skijaškim centrima postoje restorani, u samom gradu postoji mnogo raznobojnih objekata sa domaćom i mediteranskom kuhinjom. Postoji čak i nekoliko noćnih klubova. U Kolašinu možete odsesti u hotelima od 2 do 4 *, kao i u brojnim privatnim apartmanima. Velike kompanije mogu iznajmiti brvnare. Iz grada do skijališta redovno se saobraćaju šatlovi, udaljenosti su 10 i 12 kilometara.

harmonia budva.com gornolyzhnyj kurort kolashin 3
harmonia budva.com gornolyzhnyj kurort kolashin 4

U pogledu cene i kvaliteta, Kolašin nadmašuje mnoga evropska letovališta. Cena odmora je niža, a usluga je predstavljena na dobrom nivou i neprestano se poboljšava. Slikovito okruženje i spomenici kulture — kanjoni reka Tare i Morače, drevne crkve i manastiri pomoći će u raznolikosti sportskih aktivnosti. Razgledanje se može pretvoriti u sportski događaj ako se krenete u obilazak snegom. Naselje nudi planinarenje u trajanju od 1-2 dana do vrhova planina i eko-naselja. Turisti čekaju lude poglede i nacionalne poslastice — planinski čaj, rakija, kačamak.

Rezervišite odmah
^ горе